Tennislessen | TPV de Molenwiek

Tennisschool Tom Kreemers 

Ben je een beginner of een al ervaren wedstrijdspeler in tennis? Geen probleem, want tennisschool Tom Kreemers verzorgt trainingen voor junioren en senioren in alle speelsterktes. We werken al jaren samen met de tennisschool naar veel tevredenheid van onze leden. Bij Tennisschool Tom Kreemers wordt dan ook veel aandacht besteed aan techniek, tactiek, conditie en mentaliteit.

Er wordt les gegeven in twee perioden: de zomercursus van april t/m september en de wintercursus van oktober t/m maart, waarbij je wekelijks een les hebt staan. Senioren trainen in groepjes van vier personen, junioren vaak in groepjes van acht. 

Voor de jeugd en de ervaren wedstrijdspeler is het ook mogelijk om in kleinere groepen te trainen. Tevens is er de mogelijkheid om meerdere keren in de week te trainen en talentvolle jeugdspelers op nationaal niveau op te leiden.

Inschrijven voor tennislessen 

Voor junior- en senior tennislessen schrijf je je in via het inschrijfformulier op de website van Tom Kreemers. Kies hierbij voor de vereniging De Molenwiek. Hier vind je tevens de kosten per lesoptie. Communicatie over de tennislessen, data en leraren verloopt via de tennisschool. 

Schrijf je hier in voor tennislessen

Handig om te weten

  • Er is maar 1 inschrijfformulier. Deze wordt gebruikt voor tennis- en padelles. Vink in het formulier onder 'lesopties' jouw keuze aan;
  • Je kunt je alleen inschrijven voor de eerstvolgende lesperiode; 
  • Communicatie over padellessen, data, kosten en leraren verloopt via de tennisschool;
  • Om tennisles te volgen bij TPV de Molenwiek ben je verplicht om lid te worden van onze vereniging. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 418 672 607

TPV de Molenwiek

Langerakseweg 2
5306 TC Brakel

KVK-nummer

11030037