Padel | TPV de Molenwiek

Ontdek padel bij TPV de Molenwiek 

Sinds december 2022 is TPV de Molenwiek in het bezit van twee gloednieuwe padelbanen. We zijn trots dat we samen met een enthousiaste club van vrijwilligers de schouders eronder hebben gezet om de banen aan te leggen én van padel een succes te maken in Brakel. 

De KNLTB is de overkoepelende tennis- en padelbond. Zij hebben een aantal handige pagina's gemaakt waar je meer ontdekt over padel als sport. Klik op de link voor meer informatie. 

Lidmaatschap 

Bij TPV de Molenwiek word je lid van de vereniging. Dat betekent dat je met dit lidmaatschap voor slechts €120 per jaar gebruik kunt maken van de tennis- en padelfaciliteiten. Je hoeft in het inschrijfformulier ook niet aan te geven of je specifiek komt tennissen of padellen. We vragen van onze leden wel om te zorgen voor hun eigen materialen. Dus je bent in het bezit van een eigen racket, gepaste sportkleding, schoenen en ballen. 

Training 

Wil je beter worden in padel? Geef je dan op voor de padellessen. Deze worden bij TPV de Molenwiek verzorgd voor Tennisschool Tom Kreemers. In cycli van 8 lessen (8 weken) wordt er steeds gestart met nieuwe lessen. Let op: een lidmaatschap van onze vereniging is verplicht om training te mogen volgen. Kijk voor meer informatie bij padellessen.

Padelcommissie 

Heb je een vraag over padel of wil je de padelcommissie tot steun zijn? Neem dan contact met hen op via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 418 672 607

TPV de Molenwiek

Langerakseweg 2
5306 TC Brakel

KVK-nummer

11030037