Contributie lidmaatschap | TPV de Molenwiek

  contributie inschrijfgeld
 jeugd t/m 14 jaar €   40 €   5
 jeugd 15-16 jaar €   60 €   5
 17 jaar en ouder €  140 € 16
 zomerlid (5 maanden) €   65    -

                                        

Betaling contributie

Jaarlijks wordt op de 1e werkdag van maart de contributie geïncasseerd door middel van een automatische incasso via het systeem Club Collect of Mollie. Voor ieder die voor drie of meer ledencontributie betaalt, is er de mogelijkheid om in twee 2 termijnen te betalen. Dit kun je aangeven op het incassoformulier.

De leeftijd van het lid op 1 januari van het nieuwe contributiejaar is bepalend voor het contributiebedrag. Het contributiebedrag zal, bij lid worden, gedurende het jaar naar rato worden berekend.

Zomerlidmaatschap 

Wil je tennis of padel eens proberen, maar nog niet een volledig jaar lid worden? Dan kun je kiezen voor een zomerlidmaatschap met een duur van vijf maanden voor €65. Het zomerlidmaatschap kan alleen ingaan in de maanden maart/april/mei van het kalenderjaar. In alle overige maanden is het enkel mogelijk om te kiezen voor een volledig lidmaatschap. In totaal kun je maximaal een keer kiezen voor een zomerlidmaatschap. Na een jaar te hebben gekozen voor een zomerlidmaatschap, ben je verplicht een volwaardig lidmaatschap aan te gaan. Ook is het niet toegestaan om te kiezen voor een zomerlidmaatschap als je in het verleden een vast lidmaatschap hebt gehad. 

Kantinediensten

Ben je 18 jaar of ouder? Dan ben je verplicht om je beschikbaar te stellen voor kantinediensten. Dit is onderdeel van alle lidmaatschappen. 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 418 672 607

TPV de Molenwiek

Langerakseweg 2
5306 TC Brakel

KVK-nummer

11030037