Contributie lidmaatschap | TPV de Molenwiek

  contributie inschrijfgeld
 jeugd t/m 14 jaar €   40 €   5
 jeugd 15-16 jaar €   60 €   5
 17 jaar en ouder €  120 € 16
 zomerlid (5 maanden) €   65    -
ACTIE december/januari 2022/2023 (5 maanden) € 49,95   -

.                                           

Betaling contributie

Jaarlijks wordt op de 1e werkdag van maart de contributie geïncasseerd door middel van een automatische incasso via het systeem Club Collect of Mollie. Voor ieder die voor drie of meer ledencontributie betaalt, is er de mogelijkheid om in twee 2 termijnen te betalen. Dit kun je aangeven op het incassoformulier.

De leeftijd van het lid op 1 januari van het nieuwe contributiejaar is bepalend voor het contributiebedrag. Het contributiebedrag zal, bij lid worden, gedurende het jaar naar rato worden berekend.

Zomerlidmaatschap 

Wil je tennis of padel eens proberen, maar nog niet een volledig jaar lid worden? Dan kun je kiezen voor een zomerlidmaatschap met een duur van vijf maanden voor €65. Het zomerlidmaatschap kan alleen ingaan in de maanden maart/april/mei van het kalenderjaar. In alle overige maanden is het enkel mogelijk om te kiezen voor een volledig lidmaatschap. In totaal kun je maximaal drie keer kiezen voor een zomerlidmaatschap. Na drie jaar te hebben gekozen voor een zomerlidmaatschap, ben je verplicht een volgende keer een volwaardig lidmaatschap aan te gaan. 

Kantinediensten

Ben je 18 jaar of ouder? Dan ben je verplicht om je beschikbaar te stellen voor kantinediensten. Dit is onderdeel van het lidmaatschap. 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 418 672 607

TPV de Molenwiek

Langerakseweg 2
5306 TC Brakel

KVK-nummer

11030037