Training | Tennis en padel

Tennisschool Tom Kreemers 

Ben je een beginner of een al ervaren wedstrijdspeler in tennis? Geen probleem, want tennisschool Tom Kreemers verzorgt trainingen voor junioren en senioren in alle speelsterktes. We werken al jaren samen met de tennisschool naar veel tevredenheid van onze leden. Bij Tennisschool Tom Kreemers wordt dan ook veel aandacht besteed aan techniek, tactiek, conditie en mentaliteit.

Er wordt les gegeven in twee perioden: de zomercursus van april t/m september en de wintercursus van oktober t/m maart, waarbij je wekelijks een les hebt staan. Senioren trainen in groepjes van vier personen, junioren vaak in groepjes van acht.

Voor de jeugd en de ervaren wedstrijdspeler is het ook mogelijk om in kleinere groepen te trainen. Tevens is er de mogelijkheid om meerdere keren in de week te trainen en talentvolle jeugdspelers op nationaal niveau op te leiden. Om tennisles te volgen bij TPV de Molenwiek ben je verplicht om lid te worden. 

Inschrijven tennistraining

Via de website van Tennisschool Tom Kreemers kun je heel eenvoudig inschrijven voor junior- en senior tennislessen. Hier vind je tevens de kosten per lesoptie. Communicatie over de tennislessen, data en leraren verloopt via de tennisschool. 

Schrijf je hier in voor tennislessen

Inschrijven padeltraining 

Ook voor padellessen kun je via Tennisschool Tom Kreemers eenvoudig inschrijven. Kies in het inschrijfformulier voor de optie padellessen in een serie van 8 lessen op de maandagavond. 

Schrijf je hier in voor padellessen 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 418 672 607

TPV de Molenwiek

Langerakseweg 2
5306 TC Brakel

KVK-nummer

11030037